Skoler og muligheder på Campus Varde

— En stor palette af uddannelser

Skolerne på Campus Varde tilbyder et væld af uddannelsesmuligheder for unge mennesker i Varde Kommune. Campus Varde danner i fællesskab et spændende uddannelsesmiljø der forbereder de unge til deres videre karriere.

10. klasse

10iCampus

10iCampus er Vardes kommunale 10.klassetilbud. Skolens værdier er faglighed, nærvær, samvær, trivsel og respekt for den enkelte. Vi støtter den enkelte elev igennem det 10. skoleår og igennem målrettet undervisning gør vi vores elever studieegnede.

Vi tilbyder tre klassetyper: EUD10, Gym10 og Fokus10. Desuden har vi fire linjer: Adventurelinjen, Performancelinjen, Sciencelinjen og den Internationale linje samt en masse niveaudelte og kreative valgfag.

Se hjemmeside

Undervisningen på 10iCampus er målrettet til den enkelte elev for at gøre dem uddannelsesparate igennem deres 10. skoleår.

STX · HF

Varde Gymnasium

Varde Gymnasium rummer to gymnasiale uddannelser, STX (Almen Studentereksamen) og HF (Højere forberedelseseksamen). Varde Gymnasium er et uddannelsessted og et værested, hvor du fra første dag træder ind i et særligt fællesskab som en ligeværdig partner. Aktiviteten på Varde Gymnasium er målrettet unge med interesse for viden og med mod på verden. Som skole ønsker vi at bidrage væsentligt til din personlige udvikling, hvor du bliver bevidst om at indgå i en større helhed.

Se hjemmeside

Varde Gymnasiums STX- og HF-uddannelser forbereder dig både fagligt og personligt til din videre karriere.

HHX · EUD merkantiI/teknisk · EUX

Det Blå Gymnasium Varde

Det Blå Gymnasium Varde tilbyder HHX samt erhvervsuddannelserne EUD og EUX. Du kan skræddersy din gymnasielle HHX-uddannelse med din egen profil efter dine ønsker og drømme. EUD og EUX giver dig et hav af muligheder for din fremtidige karriereplanlægning indenfor detail, handel, kontor eller event.
Hverdagen på skolen er præget af stærk faglighed, udvikling, gensidig respekt og masser af smil.

Se hjemmeside

Det Blå Gymnasiums HHX og erhvervsuddannelserne EUD og EUX giver dig tilsammen et væld af muligheder for din fremtidige karriere.